Podijeli objavu

Turistička organizacija opštine Kotor i Ambasada Republike Poljske u Podgorici organizuju izložbu fotografija „About Polska” / „O Poljskoj” čije će svečano otvaranje biti 21.07.2018.godine (subota) u 12:00h na lokalitetu Rimski mozaici u Risnu.

Izložba „About Polska” / „O Poljskoj” predstavlja savremenu Poljsku – njene dinamične gradove, nevjerovatnu floru i faunu, razne mogućnosti za rekreaciju, spektakularnu arhitekturu, uzbudljive ljude, opšte poznatu i onu profilisanu kulturu, značajan doprinos svjetskoj nauci i pop kulturi. Na izložbenim panoima posjetioci će vidjeti sliku Poljske koju vjerovatno još uvijek ne poznaju. Poljska je primjer uspješne političke, ekonomske i društvene transformacije. Njen efekat je dinamičnost i snaga koje Poljacima ne nedostaju.
Izložba je rezultat saradnje poljskog Ministarstva vanjskih poslova i entuzijasta Poljske, kao i cijenjenih fotografa i grafičara. Njen cilj je da promoviše Poljsku u najudaljenijim mjestima svijeta i podstakne najširu grupu stranih posjetilaca da obiđu Poljsku i upoznaju njene čari.
Poljska ambasada ne sumnja, da će svaki Crnogorac pronaći nešto zanimljivo u Poljskoj, ne samo na panoima izložbe.”
Fotografije je moguće pogledati u periodu do 31.07.2018.godine.

Dobrodošli!